Freedom Business
All-in Tudásbázis

Bevált stratégiák milliárdos cégek alapítóitól: legyen a teljes vállalkozói szabadság a te üzleti valóságod!

Itt a lehetőség, hogy szerezz egy hatalmas lendületet a 2023-as üzleti évedhez; biztosítsd be magadnak a korlátlan hozzáférést a Freedom Business All-in Tudásbázishoz február 23-ig és tudd meg, hogyan generálnak milliárdos forgalmat a legsikeresebb hazai vállalkozók, miközben szinte magától működik a cégük!

(Csatlakozási lehetőség: február 23-ig – idén először és utoljára)

Nem azért lettél vállalkozó, hogy napi 10-12 órában robotolj

Azért alapítottál céget, hogy a magad ura legyél, és azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz. Mindezt olyan anyagi jólétben, ami alkalmazottként csaknem lehetetlen…

Ma mégis keményebben dolgozol, mint a legjobb munkatársad. Te vagy bent leghamarabb, te mész el legutoljára, rajtad van az egész cég felelőssége – és mégsem jutsz vele egyről a kettőre. Mégsem biztosítja számodra azt az életet, amit elterveztél magadnak.

De mi lenne, ha a céged szárnyalni tudna a személyes jelenléted nélkül is?

Képzeld el azt a párhuzamos valóságot, amiben…

Szerencsére létezik egy megoldás, amivel mindezt Te is elérheted. Ehhez csupán arra van szükség, hogy ellesd azokat a gyakorlati stratégiákat, amivel mások már megcsinálták.

Freedom Business

A szabad vállalkozók exkluzív konferenciája…

A Freedom Business Konferencia minden évben az egyik legjobban várt üzleti rendezvény, ahol mondvacsinált “szakértők” tanácsai helyett gyakorlati cégvezetők osztják meg veled a több millió forinton, évtizedek alatt megszerzett tapasztalataikat és azokat a győztes stratégiákat, amivel milliárdos bevételeket generálnak.


Most itt az esély, hogy az All-in Tudásbázishoz csatlakozva megszerezd a 2018-as, 2019-es, 2020-as és 2021-es konferencia teljes felvételét, illetve az Újratervezés + az Újratervezés 2.0 névre keresztelt különkiadás felvételeit is, amelyeknek központi témája előbb a pandémia, majd a gazdasági válság okozta nehézségek kezelése volt.

Nézz bele!

Freedom Business Konferencia 2018-2019-2020

2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is több száz vállalkozó vett részt a Freedom Business Konferencián. 2020-ban már online formában került megrendezésre, méghozzá 3 napig tartott. A három konferencián összesen 34 példaképnek számító üzletember osztotta meg bizonyítottan működő sikerreceptjeit, köztük

Freedom Business Konferencia 2021

A 2021-es Freedom Business Konferencia előadásaira több mint 10.000 vállalkozó csatlakozott be saját otthona vagy irodája kényelméből. A résztvevők a nap során összesen 32 előadás közül válogathattak, méghozzá a cégfejlesztés 8 legfontosabb témaköréből: csapatépítés, vállalkozói képességek, értékesítés, marketing, pénzügyek, adózás, cégvezetés, e-kereskedelem. A virtuális színpadon olyan szakemberek adtak elő, mint

Újratervezés különkiadás

A 2020. áprilisában megtartott különkiadás, az Újratervezés szintén online zajlott, méghozzá 14.000 résztvevő előtt azzal a céllal, hogy azonnali segítséget nyújtson a válság okozta nehézségek enyhítésében. A projekt mellé odaálltak a legnagyobb hazai szakértők, marketingesek, vállalkozók és előadásaikban átadták leghasznosabb tippjeiket és saját módszereiket, amelyek bármilyen piaci környezetben garantáltan előbbre visznek egy vállalkozást. A 2 napos rendezvény alatt összesen 48 exkluzív interjú és előadás közül válogathattak a résztvevők.

ÚJRATERVEZÉS 2.0

A pandémia lecsengése után sem vált könnyűvé a vállalkozók élete, ezért 2022-ben életre hívtuk az Újratervezés 2.0-át a gazdasági válság kezelésére. Ezen a konferencián 32 vállalkozó, gyakorlati cégvezető, üzleti mentor és marketingszakértő osztotta meg legeredményesebb stratégiáit, ötleteit és válságkezelő módszereit a több ezer fős hallgatósággal. Ott volt köztük például…

Néhány visszajelzés a korábbi résztvevőktől

100+ üzleti előadás felvétele

100+ milliárd forintnyi tapasztalat

Az előadások valódi értéke abban rejlik, hogy sok évtized próbálkozásainak és kudarcainak a tanulságait is magukban foglalják – amelyek végül meghozták az átütő sikert. Ha összeadnánk az előadók cégeinek éves árbevételét, jó eséllyel meghaladnánk a 100 milliárd forintot is. Mit gondolsz, megéri meghallgatni őket?

FONTOS: A több mint 100 előadást magába foglaló Tudásbázishoz most csatlakozhatsz idén először és utoljára…

ALL IN

Biztosítsd be magadnak a hozzáférést a Freedom Business All-in Tudásbázishoz, hogy bármikor megnézhesd az összes előadást!

A Tudásbázishoz csatlakozva korlátlan hozzáférést kapsz mind a 6 konferencia teljes anyagához egy zárt, online felületen keresztül. Minden előadást és exkluzív interjút megtekinthetsz bármikor, bármennyiszer.

Összesen 146 előadás közül válogathatsz kedvedre, ami több mint 100 órányi üzleti és vállalkozói tudást rejt magában. Olyan tudást, amivel hús-vér magyar vállalkozók milliárdos cégeket építettek úgy, hogy közben nem váltak a rabjaivá. Ha létezik ötlet, információ, példa vagy jó tanács, amivel a befektetésed sokszorosát termelheted vissza, akkor azt garantáltan megtalálod a Tudásbázison belül.

Természetesen nem kell – és nem is lehetne – feldolgozni az összes anyagot egyszerre. Mivel rengeteg különböző témában találsz előadásokat, a legjobb, ha mindig csak azokat nézed meg, amik éppen érdekelnek. A leghasznosabb tippeket beépíted a saját vállalkozásodba, majd jöhet a következő témakör.

Amint láthatod, egy üzleti videótárhoz kaphatsz élethosszig tartó hozzáférést, amiből akár évekig dolgozhatsz, inspirációt meríthetsz és biztosíthatod önmagad és a vállalkozásod folyamatos fejlődését.

Érdekel a Freedom Business All-in Tudásbázis!

Mennyibe kerül a csatlakozás?

Az eredeti jegyáraknak a töredékéért juthatsz hozzá az összes előadás anyagához. Itt a lehetőség tehát, hogy megszerezd mind a négy Freedom Business Konferencia + az Újratervezés és Újratervezés 2.0 összes felvételét február 23-ig extra kedvezményes áron.

Freedom Business videós anyagok külön-külön

39.000 Ft + ÁFA helyett

mindössze
19.900 Ft + ÁFA

Freedom Business All-in hozzáférés (mind a 6 konferenciát tartalmazza)

117.000 Ft + ÁFA helyett

mindössze
29.900 Ft + ÁFA

ÖSSZESEN: 100+ előadás, korlátlan hozzáféréssel

Legjobb ajánlat!

FONTOS: A Tudásbázishoz most csatlakozhatsz idén először és utoljára…

A rendkívüli akcióból és csatlakozási lehetőségig hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc
Msp

(A Tudásbázishoz most csatlakozhatsz idén először és utoljára…)

100% exkluzív tartalom és
100% pénzvisszafizetési garancia

Unalmas elméleti szakemberek helyett előadóink kézzelfogható gyakorlati tudást adnak neked és cégednek olyan formában, ahogyan sehol máshol nem hallhatod őket. Ha a megrendelést követő 30 napban mégis úgy éreznéd, hogy ez az egész nem neked való, csak jelezd felénk e-mailben és kérdés nélkül visszautaljuk számodra a felvételek árát.

Többet érdemelsz annál, minthogy a saját céged “alkalmazottja” legyél!

Nyerd vissza a magánéletedet: tölts idén több időt a családoddal és a barátaiddal. Foglalkozz azzal, ami igazán számít – ami miatt annak idején belevágtál!

Összesen 146 előadás felvétele – örökre a tiéd, bármikor megnézheted őket

100+ órányi naprakész üzleti és marketinges tudás a legsikeresebb hazai vállalkozóktól

100% pénzvisszafizetési garancia – kérd a felvételeket extra kedvezménnyel, bármiféle kockázat nélkül

Show Order Summary
37 973 Ft
Product Subtotal
All-In Pack  × 1 29 900 Ft
Subtotal 29 900 Ft
EU VAT (HU) 27% 8 073 Ft
Total 37 973 Ft

Válaszd ki a terméket

Termék
Quantity
Ár
JOBBAN MEGÉRI
All-In Pack
146 ELŐADÁST TARTALMAZ
+
29 900 Ft
Újratervezés 2.0
32 előadást tartalmaz
+
19 900 Ft
Freedom Business 2021
32 előadást tartalmaz
+
19 900 Ft
Freedom Business Konferencia (2018, 2019, 2020)
31 előadást tartalmaz
+
19 900 Ft
Újratervezés (2020)
48 előadást tartalmaz
+
19 900 Ft

Customer information

Számlázási adatok

Magyarországi vagy külföldi vállalkozás adatait adod meg?

Payment

  • Bankkártyás fizetés választása esetén az alábbi kártya típusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express.

    A fizetés a Stripe biztonságos nemzetközi rendszerén keresztül történik (hozzánk semmilyen adatod nem jut el, azokat mi nem tároljuk).

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
All-In Pack  × 1 29 900 Ft
Részösszeg 29 900 Ft
EU VAT (HU) 27% 8 073 Ft
Összeg 37 973 Ft

Ezt mondták azok, akik ott voltak élőben a konferenciákon

Freedom Business Konferencia 2018-2019-2020

2018

2019

2020

Freedom Business Konferencia

2021

Újratervezés

1. nap

2. nap

Újratervezés 2.0