Ma éjfélig értékes bónuszok közül választhatsz!

Ma éjfélig értékes bónuszok!

Nap
Óra
Perc
Msp
A szabad vállalkozók exkluzív konferenciája

Freedom Business Konferencia 2020

Így generálnak milliárdos forgalmat a legsikeresebb magyar vállalkozók, miközben a cégük szinte magától működik…

2020. november 9-11. | ONLINE – december végéig visszanézhető!

Vegyél részt a Freedom Business Konferencián és legyen neked is olyan vállalkozásod, ami felszabadít, ahelyett, hogy a rabszolgájává tenne!

Több profit

A forgalmad folyamatosan növekszik, a bevételed csúcsokat dönt.

Több szabadidő

Végre van időd önmagadra, a családodra és még a hobbidra is.

Több lelkesedés

Újra olyan motivált és elszánt vagy, mint amikor belevágtál.

Idén mindent megtriplázunk: 3 nap, 3x fejlődés

A Freedom Business Konferenciát ezúttal a mágikus hármas szám hatja át. Idén immáron 3. alkalommal rendezzük meg a szabad vállalkozók exkluzív csúcseseményét, ami most először 3 napos lesz, tehát 3x annyi értéket, 3x annyi fejlődési lehetőséget kínál a résztvevőknek, mint korábban bármikor. Teszi mindezt ÉLŐ-ben közvetítve, 100% ONLINE formában.

Nézd meg mit mondanak azok, akik részt vettek valamelyik korábbi Freedom Business Konferencián!

Videó lejátszása

Ha nem keresel elég pénzt és még szabadidőd sincs, miért is csinálod az egészet?

Nem azért lettél vállalkozó, hogy napi 10-14 órában robotolj. Azért vágtál bele, hogy olyan életet teremthess magadnak, amilyenre mindig is vágytál, hogy azzal foglalkozhass, amit szeretsz, élvezhesd a vállalkozói szabadságot, megvalósíthasd önmagad és anyagilag is független lehess.

Mára azonban lehet, hogy az elképzelt szabadságból rabszolgaság lett, ahonnan nincs kiszállás. Építettél magadnak egy mókuskereket, ami szépen lassan felőröl. Talán észre sem veszed, hiszen a folyamat lassan zajlik, mégis megtörténik.

Tegyél fel magadnak 3 kérdést:

Több a szabadidőd?

Jelentősen több a pénzed, mint amikor belevágtál?

Jobban érzed magad a bőrödben?

Ha nem tudsz mindhárom kérdésre igennel felelni, akkor itt az idő, hogy változtass!

“Az ésszerű ember a világhoz igazítja saját magát, míg az ésszerűtlen folyton-folyvást a világot akarja saját magához igazítani. Következésképp, minden fejlődés záloga az ésszerűtlen ember.”

(George Bernard Shaw)

Mi lenne, ha Te is képes lennél a világot saját magadhoz igazítani?

A céged szárnyal a jelenléted nélkül is

Neked elég a stratégiát és az irányvonalakat meghatározni, a többi megy magától.

Felszabadul a napi tűzoltásokra szánt idő

Nem kell mindig mindenhol ott lenned és azonnali megoldást találnod mindenre.

A vállalkozásod értéke folyamatosan növekszik

Egyre függetlenebb lesz tőled és egyre jobb és jobb eredményeket produkál.

Végre jut elég időd bármire, amit szeretnél

Kipihenheted magad, együtt lehetsz a családdal, hódolhatsz a szenvedélyednek.

Növekszik a forgalom, csúcsokat dönt a profit

Nyugodt életet élhetsz, hiszen biztosított az anyagi háttér és a magas életszínvonal.

Eltölt a büszkeség és elfelejted a stresszt

Kiválóan érezheted magad és örökre megszabadulhatsz a mindennapi stressztől.

3 nap alatt lefedjük a komplett vállalkozói fejlődés ívét

Bárhol is tartasz jelenleg, itt a lehetőség a szintugrásra

1. nap (november 9.) - A saját szereped és fő vezetői feladataid meghatározása

Hogyan hozhatod ki magadból és a bizniszedből a maximumot? Milyen szemléletmódra van szükséged az átütő sikerekhez? Az első napon olyan kritikus jelentőségű témákat fogunk kivesézni, mint például az üzleti stratégiák, árazás, énmárkaépítés, üzleti kapcsolatok, időmenedzsment és a vállalkozói lét gondolkodási szinten megjelenő követelményei.

Sajátítsd el a legjobb időhatékonysági, árazási és márkaépítési technikákat

Tudd meg, hogyan járathatod csúcsra a bizniszed, ha a feladatok döntő többségét (vagy minden feladatot) te magad végzel el

Fedezd fel, mivel tudod a vállalkozásod profittermelő képességét a következő szintre emelni, és ehhez milyen lépésekre van szükséged

2. nap (november 10.) - Az önjáró vállalkozói rendszer mintáinak lefektetése

Hogyan lehet neked is olyan céged, amelyet profi rendszerek működtetnek helyetted? Miként építhetsz magad köré elkötelezett csapatot, ami megadja neked azt a biztonságot és szabadságot, amire vágysz? A második napon terítékre kerül a marketingautomatizálás, a webshopok üzemeltetése, a rendszerszintű cég- és csapatépítés, vagyis az önjáró vállalkozás megteremtésének feltételei.

Tanuld meg, hogyan tudsz olyan csapatot építeni, akik valóban felelősségteljesen végzik a munkájukat és örömmel dolgoznak veled

Derítsd ki, mire van szükség ahhoz, hogy a napi operatív tűzoltás neked már ne legyen a feladatot

Ismerj meg működő szervezeti mintákat, amelyeket Te is könnyen gyakorlatba tudsz ültetni a vállalkozásodban.

3. nap (november 11.) - Elengedhetetlen lépések a vállalkozás értékének növelése érdekében

Hogyan építs olyan céget, amibe más is szívesen fektet be? Mire van szükség ahhoz, hogy áttörd az üvegplafont és megvalósítsd a legmerészebb álmaidat? A harmadik napon alaposan körbejárjuk a befektetések világát, szót ejtünk tárgyalástechnikáról, a vezetői nehézségek legyőzésének lehetőségeiről, mindemellett pedig konkrét esettanulmányokon keresztül sajátíthatod el a legsikeresebb hazai vállalkozók komplett módszertanát.

Tudd meg, mit kell tenned ahhoz, hogy valóban egy eladható vállalkozást építs

Fedezd fel, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy te nyugodtan hátradőlhess, a céged magától is működjön

Sajátítsd el valódi, hús-vér példákon keresztül azt a tulajdonosi szemléletet, amivel milliárdos magyar vállalkozók alapozták meg a sikereiket

Az első napon lefektetjük tehát a betonbiztos alapokat, amelyek egy egyéni vállalkozás, illetve egy KKV-esetében is kritikus jelentőséggel bírnak. A második napon szintet lépünk és átvesszük, hogyan teremthetünk magunknak olyan bizniszt, ami akár automatikusan is képes már bevételt termelni. A harmadik napon a legfelsőbb szintre ugrunk és lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet valakiből szabad, milliárdos vállalkozó.

Ha velünk tartasz, a 3 nap végére kezedben lesz a komplett sikertérkép!

Program

A napokra kattintva nézd meg a programot!

Program

A napokra kattintva nézd meg a programot!

9:00 – 10:15
Szalay Ádám

Énmárkázás 2020-ban: a kapcsolódás és figyelemcsatornázás művészete

Hogyan érdemes kommunikálunk a piacunkkal, ha tudjuk, hogy a folyamatos stresszhelyzet miatt frusztrált és gyanakvó? Hogyan hozható létre a bizalom akár két-három mondattal, a kapcsolódás élményén keresztül? Hogyan csatornázható a célpiacunk figyelme annak érdekében, hogy azt érezze, vásárolni akar; és ne azt, hogy el akarunk adni neki? Túlélési tippek Szalay Ádámtól, kommunikációs szakértőtől, a nehéz időkre 60 percben.

10:30 – 11:45
Palánkai Gábor

Milyen fejlődési szinten van a céged?

Cégvezetőként az a feladatunk, hogy túl legyünk a kezdeti bénázásokon, és minél előbb elérjük a felnőttkort a cégünkkel, és a lehető legtovább ebben a korszakban tartsuk. Van egy olyan módszertan, amivel pontosan meg tudod állapítani, hol áll a céged, milyen hibák fordulnak elő ezen a szinten, mire kell figyelned, és milyen kihívásokat kell megoldanod, hogy a következő szintre léphess.

12:00 – 13:15
Pongor-Juhász Attila

Hogyan érd el, hogy a személyes jelenléted nélkül is működjön a vállalkozásod?

Pongor-Juhász Attila az Időmilliomos vállalkozó és a Profitmaximalizáló vállalkozó bestseller könyvek szerzője, az Önjáró Vállalkozás Tervrajza módszertan kidolgozója, a céltudatos vállalkozók üzleti mentora.

14:00 – 15:15
Mihalikné Krémer Erzsébet

Milyen nehézséggel fogsz találkozni vállalkozói karriered során, és hogyan old meg azokat?

Mihalikné Krémer Erzsébet az Innofit hálózatigazgatója Fiatalon komoly karriert futott be, hiszen tanított zeneiskolában, gimnáziumban, és még 30 éves sem volt, amikor már Főiskolán is. A létszámleépítés derékba törte zenei pályáját, komoly anyagi nehézségek mellett nevelték időközben született 7 gyermeküket. Miután a munkanélküliségből felállt, több sikertelen próbálkozás után végül egy teljesen új területen új karriert épített.

15:30 – 16:45
Tusnádi Roland
Csont Attila
Bártfai Balázs

1 millió Ft 90 nap alatt! – Kerekasztal beszélgetés

Közel 10 éves tapasztalat a vállalkozások világában és számos sikerre vitt üzleti ötlet. Csont Attila kezdetben saját fitnesz stúdiót üzemeltetett, majd több 10.000 napi látogatottságú online magazint, illetve milliós bevételt termelő fogyókúra programot állított össze.

A megszerzett tudását felhasználva tanácsadóként és oktatóként kezdte segíteni ügyfelei munkáját. Jelenleg üzleti mentorként folyamatosan azon dolgozik, hogy fiatalok ezrei teremthessenek maguknak anyagilag független, boldog életet egy önálló vállalkozás által.

Balázs már 2005 óta vállalkozik a neten, írt egy sikerkönyvet, tartott több ezer fős előadásokat és jelenleg is több vállalkozást irányít egyszerre. Mivel a digitális vállalkozások és az automatizálás szakértője, eközben még arra is jut ideje, hogy bejárja a nagyvilágot. Ha online alapú vállalkozásod van, vagy ilyen típusú vállalkozást indítanál, érdemes Balázstól személyesen tanulnod!

Tusnádi Roland 2019-es év elején 2 hónap alatt elérte a KATA éves felső határát, a 12 millió Ft-ot, úgyhogy ekkor alapította meg cégét, a Tusnádi Consultingot. Vallja, hogy ha van bármilyen készséged, amelyben jobb vagy, mint az átlag és ezáltal tudnál tanítani másokat ebben a témában akkor egy óriási lehetőség áll előtted, hiszen könnyedén alapíthatsz KATÁ-s vállalkozást, ahol a tudásod értékesítheted az ügyfeleidnek. Ezáltal szert tehetsz havi 1 millió forintos bevételre.

17:00 – 18:15
Weiser István

Az árazás törvényei

Weiser Istvánt legtöbben Az Árazás 48 törvénye, illetve A vásárlói élményteremtés művészete című nagysikerű könyvek szerzőjeként ismerik. Kifejezetten a gyakorlat embere, vérbeli profi és igazi megvalósító, aki 15 éves vezetői coaching-tapasztalatának köszönhetően offline és online vállalkozásokból is rekordidő alatt képes piacvezetőt csinálni. Ha a megfelelő árazási technikákat használod, nem fogsz árversenybe kerülni a versenytársaiddal, nagyobb maradhat az árrésed, ezáltal prémiumabb szolgáltatást tudsz nyújtani a vásárlóidnak és könnyebben ki tudsz emelkedni a tömegből. Biztos lehetsz benne, hogy ebben az előadásban rengeteg gyakorlati és azonnal használható technikát el fogsz tudni sajátítani, amiket akár már aznap be tudsz építeni a cégedbe.

9:00 – 10:15
Tóth Ádám

Milyen rendszereket építs be a cégedbe, hogy biztosítsd a folyamatos fejlődést?

Ádám arról ismert, hogy olyan weboldalakat épít, amelyek átlagosan 300%-kal több eladást generálnak, mint versenytársaik (rekordja 791%-os eladás-növekedés). Módszertanával – ami a látogatók viselkedésmintájának megértésén alapul – több mint 20 különböző iparágban emelte a konverziós számokat, korábban lehetetlennek vélt magasságokba. Sikeres online marketing ügynökséget épített fel. Előadásában beszámol azokról a tapasztalatairól, amiket a céges rendszerépítés során szerzett.

10:30 – 11:45
Vicsai Gábor

Online marketing automatizmusok

Gábor 2009 óta foglalkozik online marketinggel. Ez alatt az idő alatt több száz ügyféllel dolgozott már együtt több tucat iparágban. Referenciái között szerepelnek Szabó Péter, Fenyő Iván, Geszti Péter, Hozleiter Fanny Mosolyka, Brian Tracy és Dan Millmannel bizonyos kampányai is. Előadásában az online marketing automatizmusokat veszi elő, és mutatja meg, hogy milyen lehetőségek rejlenek a 21. századi marketing módszerekben.

12:00 – 13:15
Pongor-Juhász Attila

Ne is álmodj önjáró vállalkozásról, amíg nincsenek önjáró kollégáid! Munkatárs kiválasztás, beintegrálás és legjobban működő delegálási stratégiák, hogy végre megszüntesd a folyamatos tűzoltást a cégedben.

Pongor-Juhász Attila az Időmilliomos vállalkozó és a Profitmaximalizáló vállalkozó bestseller könyvek szerzője, az Önjáró Vállalkozás Tervrajza módszertan kidolgozója, a céltudatos vállalkozók üzleti mentora. Attila ismert arról, hogy sikeres karrierje mellett kiegyensúlyozott magánéletet él. Rendszeresen el tud utazni hosszabb időkre is és nem kell közben azon aggódnia, hogy mi van a cégével, hiszen olyan csapatot és rendszereket épített, amik nem igénylik a napi jelenlétét a cégében. Ezt a tudását fogja átadni ebben az előadásában.

14:00 – 15:15
Forray Nikolett

A csapat és a cégkultúra ereje

Niki mögött már 25 éves vállalkozói tapasztalat áll, jelenleg pedig 25 fős csapatát irányítja, miközben ő maga rengeteget utazgat. A tavalyi évben 365 napból 280-at töltött külföldön, a cége mégis közel 1 milliárd forintos forgalmat generált. A konferencián lerántja a leplet a vállalkozói szabadság titkairól, és arról is mesélni fog, hogyan érdemes magad köré olyan szupersztár csapatot építeni, akik hasonló szemlélettel dolgoznak a céged fejlesztésén, mint te magad. Egy jó csapattól sokkal messzebbre juthatsz, mint egyedül, érdemes hát megfogadnod Niki tanácsait.

15:30 – 16:45
Mészáros Róbert

Így építsd a márkád más közösségében – vagy saját közösséget stressz nélkül

A közösség nagyon trendi lett, lépten-nyomon hallani arról, hogy az ember közösségi lény. Így is van, azonban a közösségépítés nem egyszerű dolog, főleg vállalkozás mellett. Az előadásban Róbert megmutatja azokat a trükköket, elveket, amelyek működtek nála és több tucat ügyfelénél. De nemcsak a szép, romantikus, könnyű oldaláról fog beszélni, hanem bizony a nehézségekről is. Mert az elmúlt években Ő is kapott hideget-meleget, sőt 2020 olyan nehézségeket hozott ebben is, amelyekre nem számított. Beszélni fog arról is, hogyan építsd a saját márkád MÁS közösségében. Ez hasznos lesz, főleg ha saját közösséget nem szeretnél építeni – de szeretsz közösségekben tag lenni. Erről még sosem beszélt korábban. A mottó: a közösség nem béklyó, hanem igazi freedom business-t adhat – ha #brandesen csinálod 😉

17:00 – 18:15
Meglepetés előadó

Hamarosan jövünk a részletekkel!

9:00 – 10:15
Lepés Marianna

A visszapattanás művészete

Mi az a készség, ami nélkül lehet ugyan vállalkozni – de nem érdemes? Ha tudod, hogy mi a legnagyobb buktató a vállalkozó és vezető létben (segítek: nem maga az üzleti tevékenység és nem is a gazdasági körülmények), akkor jó, ha azt is tudod, hogy hogyan vértezd fel magad a nehézségek ellen. Ez az igazi freedom. A kulcs a te kezedben van – és mivel ez tanulható, csak rajtad múlik, hogy a visszapattanás művésze leszel, vagy sodródsz az árral. Mert az élet mindenkinek ad citromot, de vannak, akik limonádét csinálnak belőle! Reziliencia útmutató üzletembereknek.

10:30 – 11:45
Bogár Márk
Balogh Dávid

Kerekasztal beszélgetés Bogár Márkkal és Balogh Dáviddal

Bogár Márk a Chilifarm családi vállalkozását fogja képviselni ezen a kerekasztal beszélgetésen.
Balogh Dávid pedig a FunctionalFit megálmodója.
Mindketten piacvezetők és profi módon felépített énmárkával rendelkeznek a területükön. A kerekasztal beszélgetés legfőbb témája a szenvedély alapú vállalkozás. Nem muszáj teherként és problémaként tekinteni a vállalkozás építés feladataira. Lehet élvezettel is ezt csinálni úgy, hogy közben egész nap azt csinálod, amit a legjobb imádsz. Beszélgetésükben beszámolnak tapasztalataikról.

12:00 – 13:15
Pongor-Juhász Attila

Hogyan építs fel olyan céget, amibe más is örömmel fektet be? A legjobb előkészületi stratégia, amivel eladható vállalkozást alakítasz ki.

Pongor-Juhász Attila az Időmilliomos vállalkozó és a Profitmaximalizáló vállalkozó bestseller könyvek szerzője, az Önjáró Vállalkozás Tervrajza módszertan kidolgozója, a céltudatos vállalkozók üzleti mentora. A cím már önmagáért beszél, csupán ez az egyetlen előadás óriási megtérülést hozhat neked.

14:00 – 15:15
Gál Beáta

Az üzlet, amire vágysz, az élet, amit megérdemelsz!

Gál Beáta üzletasszony, üzleti transzformációs coach, a Have it All üzleti mesterkurzus és közösség létrehozója, vezetője, előadó, boldog édesanya, feleség. Azt vallja, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb személy is képes személyre szabott, különleges útmutatás mellett a legnagyobb sikereket elérni az üzleti és a magánéletben egyaránt.

15:30 – 16:45
Oszlánczi Réka

Franchise, a rendszer lényege!

Oszlánczi Réka a Creppy palacsintára épülő cégcsoport tulajdonosa és elnöke. A Creppy márkanév mára egyet jelent a palacsintára épülő tematikus gasztronómiával, mely éttermi színvonalra emeli a palacsintázás élményét. A Creppy PalacsintaHáz Étterem és a Creppy Center Rendezvényház tulajdonosa és üzletvezetőjeként, az elmúlt 14 évben összegyűjtött vállalkozói tapasztalata stabil alapokat és referenciát biztosított ahhoz, hogy vállalkozását rendszerré formázza és másolhatóvá tegye. Ez alapján kidolgozta a palacsintás vendéglátásra épülő Creppy Franchise Rendszert. Ez alapján dolgozik jelenleg az általa üzemeltetett két saját egysége, valamint két franchise partner étterme is.

Program

A napokra kattintva nézd meg a programot!

Itt a lehetőség, hogy 3 nap alatt nyerj magadnak több évnyi előnyt!

Hogy miért is érdemes részt venni a Freedom Business Konferencián, arra Mészáros Róbert, a BrandBirds alapítója világított rá tökéletesen még 2018-ban.

“Rájöttem mi az, ami nem volt 8 évvel ezelőtt ennyire könnyen elérhető. Hiteles, követhető, példát mutató, elérhető sikeres MAGYAR vállalkozók. Az előadók a konferenciákon rendre külföldi, főleg amerikai példákkal jöttek. Hogy hogyan lettek sikeresek az amerikai vállalkozók. Persze ebből is lehet tanulni, de szentül hiszem, hogy sokkal többet ér, ha magyar példákból tanulunk.

Mert a megfelelő szemlélet, a jó hozzáállás és a sikeres példák nélkül bizony Te is simán elbukhatsz 10 évet. Persze, tudom, tanulópénz… de azért picit jó, ha ebből tudunk spórolni, nem?”

Bevált stratégiák olyanoktól, akik a valóságban is megcsinálták

Mondvacsinált szakértők “tanácsai” helyett, sok évtized kudarcának a tanulságai – amelyek végül meghozták a sikert.

Több milliárd forintnyi tapasztalat egyetlen konferencián: ha összeadjuk, ennyi a tavalyi árbevétele az előadók cégeinek, amik ráadásul szinte maguktól működnek.

A teljes konferenciát - mind a 3 napot - ONLINE formában, 100% ÉLŐ-ben közvetítjük

A Freedom Business Konferenciát 2018-ban és 2019-ben is hagyományos rendezvényként tartottuk meg teltház előtt. Idén a felfordult piaci környezet miatt már rendeztünk egy online különkiadást, az Újratervezést, amelyen 14.000 vállalkozó vett részt.

Mivel a válsághelyzet azóta sem szűnt meg (a magyar vállalkozóknak pedig minden korábbinál nagyobb szüksége van a támogatásra) úgy döntöttünk, hogy a harmadik Freedom Business Konferencia 3 napos lesz és ONLINE formában tartjuk meg.

Ez tulajdonképpen rengeteg előnnyel is jár, hiszen bárki részt vehet rajta a saját otthona vagy irodája kényelméből, a felvételek pedig december végéig korlátlanul visszanézhetőek. Az előadások után még kérdezni is lehet az előadóktól, tehát a saját, személyes kérdéseidre is választ kaphatsz ugyanúgy, mint egy hagyományos rendezvényen.

Minden anyagot megkapsz

Bármilyen segédanyaggal, ajándékkal készülnek is az előadóink, azokat egytől egyig megkapod digitális formában.

Minden előadótól kérdezhetsz

A blokkok végén elég időt hagyunk arra, hogy a legtöbbeket érintő kérdésekre válaszolni tudjanak az előadók.

Minden előadást november végéig visszanézhetsz

Akkor is érdemes lefoglalnod a helyed, ha az adott napokon épp nem érsz rá. Mivel minden visszanézhető, garantáltan nem maradsz le semmiről!

Ismerd meg, hogy miben rejlik a Freedom Business Konferencia valódi értéke!

A szabad vállalkozók exkluzív konferenciáját az teszi igazán különlegessé, hogy nem pusztán elméleti szakemberektől és üzleti trénerektől lehet tanulni, hanem gyakorlati cégvezetőktől, milliárdos vállalkozóktól is, akik légbőlkapott tippek helyett sok millió forinton, több év vagy évtized alatt megszerzett tapasztalatokat, hús-vér példákat osztanak meg veled. Tőlük nem lehet máskor személyes tanácsadást kérni (vagy ha lehetne is, abszolút megfizethetetlen áron).

Gondolj bele, mennyi pénzt lennél hajlandó kifizetni azokért a tapasztalatokért, amelyeket mások sok millió forint és sok-sok év munka árán szereztek meg, és végül példátlan sikerekhez vezettek? Mennyit érne meg neked egyetlen olyan üzleti tanács, amivel jövőre garantáltan megduplázhatod a céged bevételét? Valószínűleg százezreket…

A jó hír, hogy Neked most közel sem kell ennyi tanuló időt és pénzt megfizetned...

Még azt is eldöntheted, hogy mind a 3 napon szeretnél részt venni, vagy csupán 1 kiválasztott napon.

Szeretnénk, hogy a 2020-as év egyik legjobban várt online üzleti konferenciája minél több hazai vállalkozóhoz jusson el, éppen ezért az alábbi kedvezményekkel tudsz csatlakozni a programhoz:

Az 1 napra szóló jegy eredeti ára: 19.970 Ft + ÁFA

A 3 napos program eredeti ára: 39.970 Ft + ÁFA (a benne lévő érték pedig felbecsülhetetlen)

Most azonban szeretnénk, hogy a 2020-as év egyik legjobban várt online üzleti konferenciája minél több hazai vállalkozóhoz jusson el, éppen ezért az alábbi kedvezményekkel tudsz csatlakozni a programhoz:

Október 29. éjfélig 19.970 Ft + ÁFA helyett super early-bird áron mindössze 9.970 Ft + ÁFA összegért válthatod meg a jegyed bármelyik napra…

… DE a legjobban azzal jársz, ha 39.970 Ft + ÁFA helyett a super early-bird kedvezményt kihasználva mindössze 19.970 Ft + ÁFA összegért bebiztosítod a helyed mindhárom napra – így 1 napot gyakorlatilag ajándékba, ingyen megkaphatsz!

A teljes konferenciára érvényes jegy - 3 nap

39.970 Ft + ÁFA

39.970 Ft + ÁFA
helyett
19.970 Ft + ÁFA

1 napra érvényes jegy

19.970 Ft + ÁFA

19.970 Ft + ÁFA
helyett
9.970 Ft + ÁFA

Kedvezményes jelentkezés igénybevételéig hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc
Msp

Most kell eldöntened, mennyit ér neked több évnyi előny, több milliárd forintnyi tapasztalat és a lehetőség, hogy minden téren beelőzd a konkurenciát!

A Freedom Business nyitónapja október 8. Foglald le a helyed az értékes bónuszokért!

A nyitónapi kedvezményből hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc
Msp

VÁLASZTHATÓ BÓNUSZ Október 8. éjfélig:
Döntsd el Te magad, hogy melyik extra ajándékot kéred a jegyed mellé, melyek eredeti ára több tízezer forint!

A jegyed mellé válaszd ezt a két szuper videó anyagot is, melyek eredeti ára több tízezer forint, de most a jelentkezésed mellé óriási kedvezménnyel tudod őket beszerezni!

A Freedom Business Konferencia 2018-as és 2019-es felvételei

Ezeken a rendezvényeken milliárdos magyar vállalkozók osztották meg sikerük titkát a színpadon, mint például Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonosa, Zajdó Csaba, a ShopRenter és az OptiMonk alapítója, Lévai Bálint, a Biotech USA cégcsoport ügyvezetője, Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója vagy éppen Kulcsár Tibor, a Ferrari klub alelnöke, a Kulcs-Soft alapítója.

Az Újratervezés (különkiadás) válogatott felvételei

Az Újratervezés egy online konferencia volt, és az alábbi előadásokat nézheted végig, ha ezt választod: - Kulcsár Róbert - Webáruház indítás 27 lépésben - Tusnádi Roland - Hogyan Tovább? Akcióterv egyéni vállalkozóknak - Mándó Milán - Új termék bevezetése, új üzleti modell. 3 évente meg kell tenned! Mutatom a hogyant! - Szendrei Ádám - Sziklaszilárd pénzügyi terv vállalkozásindításhoz (letölthető tervezővel) - Domán Zsolt - Önfinanszírozó listaépítés - Zajdó Csaba - A válságálló szervezet - Cégvezetés és csapatépítés turbulens időkben - Palánkai Gábor - A céges válságkezelés 8+1 lépése

100% exkluzív tartalom garancia

Sikeres magyar vállalkozók a virtuális színpadon úgy, ahogy eddig még soha

Unalmas elméletek helyett előadóink kézzelfogható, gyakorlati tudást adnak Neked és cégednek. Az előadóink közül sokan olyan témával érkeznek, amiről korábban még nem beszéltek, míg másokat izgalmas kerekasztal beszélgetésben fogunk kifaggatni mindazokról a best-practice módszerekről, amelyeket eddig titokban tartottak. Láss bele a fejükbe és lesd el a leghatékonyabb módszereiket!

100% pénzvisszafizetési garancia

Ezen a konferencián legfeljebb azzal kockáztatsz, ha lemaradsz róla

Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem Neked szól ez a nap, akkor az ebédszünetig meggondolhatod magad. Ha írsz nekünk egy e-mailt a szünetben, mi készséggel visszautaljuk Neked a belépőjegyed árát. De ha végighallgatod az előadásokat és alkalmazod cégedben a megszerzett tudást, garantáljuk, hogy a belépőd ára sokszorosan megtérül.

Többet érdemelsz annál, minthogy a saját céged “alkalmazottja” legyél!

Nyerd vissza a magánéletedet: tölts több időt a családoddal és a barátaiddal. Foglalkozz inkább azzal, ami igazán számít - ami miatt annak idején belevágtál!

Fizetési mód

Fizetni bankkártyával és átutalással is tudsz. Javasoljuk, hogy válaszd a sokkal gyorsabb, kényelmesebb és 100%-ban biztonságos OTP SimplePay bankkártyás fizetést, a macerás utalás helyett.

Válaszd ki, hogy hányat szeretnél az ONLINE jegyből

Ahány jegyet vesztek, annyi hozzáférést fogtok kapni az ONLINE rendezvényre. Egy azonosítóval egyszerre csak egy ember tud belépni.

FONTOS! A legjobb e-mail címed add meg, hiszen arra küldjük a hozzáféréseidet

Kérünk, olyan e-mail címet írj be, melyet rendszeresen olvasol, hiszen ide fogjuk elküldeni a megrendelést visszaigazoló e-mailt, a belépési adatokat és az e-számládat.

Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

Nyomd meg a "Jelentkezem!" gombot

Bankkártyás fizetési mód esetén átirányítunk az OTP SimplePay biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára az OTP neve a garancia.

Ha az utalást választod, díjbekérőt küldünk az e-mail címedre az utaláshoz szükséges adatokkal.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt az iroda@freedombusiness.hu címre, vagy hívj minket a +36 20 913 0890-es telefonszámon munkaidőben.

Félreértések, amelyek miatt lemaradhatsz a tudásról, amivel önműködő céget építhetsz

Pont emiatt hívtunk meg előadónak olyan vállalkozókat, akik már megtalálták ezekre a megoldást. Most végre bepillantást nyújtanak önműködő cégeik színfalai mögé, és megmutatják Neked a gyakorlatban, hogy a szabad vállalkozói élet csak egy karnyújtásnyira van.

Igen! Szándékosan több különböző iparágban tevékenykedő, mégis nagyon hasonló vállalkozásfejlesztési szemlélettel rendelkező előadót hívtunk meg. A gondolkodásmód, ami alapján építik a vállalkozásaikat, bármilyen tevékenységet végző cégre alkalmazható.

A konferencia kivételes módon online lesz, így akár az irodádból is becsatlakozhatsz. A felvételek ráadásul egy teljes hétig visszanézhetőek lesznek, azokat bármikor, bármennyiszer visszanézheted november végéig. Tekints úgy erre a rendezvényre, mint befektetésre a vállalkozói szabadságodba: azért fogsz eljönni, hogy ezután kevesebb munkával még nagyobb profitot termelj, miközben sokkal több szabadidőd lesz.

Lehet, hogy még nem voltál olyan előadáson, amit hasznosnak találtál. Ezen a konferencián unalmas elméleti szakemberek helyett olyan gyakorlatias bemutatókat láthatsz, amilyeneket eddig még soha. Milliárdos hazai cégek alapítói mesélik el saját felismeréseiket, tanulságaikat és megosztják Veled a sikerük titkát. Ha csupán 1-2 jó ötletet és gondolatot építesz be a saját üzletmenetedbe, már azzal is új szintre emelheted az egész vállalkozásodat.

A 3 nap során az egyéni vállalkozóktól kezdve az egészen nagy KKV-tulajdonosokig mindenki rengeteget profitálhat. Az előadók már végigjárták és kitaposták előtted az önműködő vállalkozáshoz vezető utat. Sikeres saját cégeik élettörténetéről mesélnek, olyan bevált és kipróbált módszereket mutatnak be, amik a legkisebb mikrovállalkozást is képesek egy multi hatékonyságával felruházni.

Freedom Business Konferencia 2020

Építs olyan vállalkozást, ami nélküled is képes működni – avagy bevált stratégiák milliárdos cégek alapítóitól

Oszd meg barátaiddal a rendezvényt!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt az iroda@marketingamazing.hu címre, vagy hívj minket a +36 20 913 0890-es telefonszámon munkaidőben.

Üdvözlettel a szervezők:

Mihalik Gyöngyvér

Vicsai Gábor

Újratervezés 2.0